Juhlapalvelut - Kaikkiin elämäsi juhliin

 
Suunnittelet sitten häitä, syntymäpäiviä, sukujuhlia tai muita perhejuhlia, toteutamme unelmiesi juhlat ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Käytössäsi on koulutettu tapahtumatuottaja/hääsuunnittelija suunnittelun alusta aina juhliin saakka. Upeat tilamme luovat loistavat puitteet erikokoisille juhlille. Juhlien suunnittelun aloitamme luonnollisesti ajankohdan sopimisella, sitten sovimme tapaamisen, jossa käymme läpi vierasmäärän, menun(esimerkkejä alla) ja muut palvelut sekä mietimme yhdessä teemaa/värimaailmaa valmiiden ideakokonaisuuksien avulla. Tapaamisia ennen juhlaa järjestetään tarpeen mukaan, yleensä n. 2-4 kertaa. Tapaamiset ovat lisämaksuttomia ja sisältyvät juhlakokonaisuuteen.
 
Tilojemme päivävuokraan (500 e + alv.) sisältyy juhlatilojen käyttö tarpeidenne mukaan (klo 02 asti), koristelut ja muut esivalmistelut valitsemanne teeman/värimaailman mukaisesti, kattaukset, kynttilät, pöytäliinat, henkilökunta juhlienne ajaksi sekä jälkisiivous.Kukista, askarteluista kuten paikkakorteista ja menukorteista perimme erilliskorvauksen (tarvikekulut ja tuntikorvaus). Kukkatilauksen ja toimituksen hoitamisesta perimme erilliskorvauksen tapauskohtaisesti.
 
Pitokartano Kurjenmiekassa on a-oikeudet ja noudatamme alkoholilainsäädäntöä eli näin ollen kaikki alkoholijuomat tulee tilata kauttamme ja ravintolan henkilökunta anniskelee kaikki juomat. Baariamme palvelee teitä ja vieraitanne juhlienne ajan ja halutessanne vieraat voivat kustantaa nauttivansa juomat joko kokonaan tai osittain itse. Omat juomat ovat tiloissamme kiellettyjä.
 
Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää tarjous niin toteutetaan teille ikimuistoiset unelmienne juhlat!
 
Esimerkkimenuita juhliin:
 
Esimerkki 1: Runsas salaattipöytä
Sis.: Alkuruokapöytä: Talon salaatteja (metsäsieni-, peruna ja waldorfin salaatti), erilaisia tuoresalaatteja, kastikkeita, kylmiä kaloja, leipää, lihapullia yms. toiveiden mukaan, keitetyt perunat, (ruokajuomina vesi, maito, kotikalja ja mehu) + jälkiruokapöytä: täytekakku oman valinnan mukaan (kinuski, marja tai hedelmä-kermakakku tai vaihtoehtoisesti minttu-, sitruuna- tai mansikkajuustokakku), suklaakonvehti-/makeislajitelma tai hedelmä/marjarahka tms. ja kahvi/tee
                                                                                               
Hinta 20 e/vieras
 
Esimerkki 2: Juhlabuffet
Sis.: Runsas alkuruokapöytä, pääruokapöytä (kaksi päruokalajia valintanne mukaan monine kasvis- ja perunalisukkeineen), jälkiruokapöytä (kts. yst. sisältö esimerkki 1). Voitte valita valmiista menuistamme tai rakennetaan yhdessä teille mieleinen menu.
                                                                                                                                                             Hinta 35 e/vieras

Yhteystiedot:

Pitokartano Kurjenmiekka

Harjuntie 7

47400 KAUSALA

044 7777 474

kurjenmiekka@live.fi